Grafisch ontwerp

Van geboortekaartjes tot trouwuitnodigingen

Verwachten jullie een kindje? Vieren jullie een communie- of lentefeest? Of stappen jullie in het huwelijksbootje? Van harte proficiat! Het zijn stuk voor stuk bijzondere momenten in je leven en die verdienen een mooie aankondiging op papier.

Wil je liever geen standaardontwerp, maar een uitwerking op maat van jullie persoonlijkheid en stijl? Dan ben je bij La Soeur d’Alice aan het juiste adres. Op basis van jullie ideeën ga ik aan de slag om een exclusief ontwerp te maken. Zelf al iets heel concreets in gedachten? Dan werk ik het graag finaal voor je uit. Hoe dan ook, ik streef naar een prachtresultaat dat je al doet verlangen naar het moment dat je de aankondiging de wereld in kan sturen!

Aarzel niet om me te contacteren voor een vrijblijvende kennismaking. Zo leren we elkaar beter kennen en kunnen jullie me alles vertellen over jullie wensen en visie. Je mag ook zeker al wat ideeën meebrengen aan de hand van een moodboard of een Pinterest board. Liever een aanvraag via e-mail? Dat mag zeker ook. Ik beantwoord mailtjes altijd zo spoedig mogelijk. Tot binnenkort!