Doopsuiker

Doopsuiker en andere attenties

Geboortes worden al jaar en dag gevierd met doopsuiker. Het blijft dan ook een leuke (en lekkere) traditie. De verpakking van dat doopsuiker evolueert wel mee met de nieuwste trends. Zo zijn er op vandaag tal van mogelijkheden in vormen, kleuren en details. Denk aan doosjes, buisjes, papieren zakjes, stickers, labels, clips, buttons, touw, hout, enz. Het laat je toe om een mooie mix samen te stellen van verschillende verpakkingen die perfect samen ‘blenden’ tot één geheel.

Als creatieveling in hart en nieren help ik je graag bij deze samenstelling. Ik zorg altijd dat de gekozen materialen en kleuren helemaal passen bij het geboortekaartje (je kan je ontwerp van kaartje meebrengen of het door mij laten maken). Indien gewenst, voorzie ik ook het nodige presentatiemateriaal.

Qua vulling gebruiken we lekkere chocolade suikerbonen, verkrijgbaar in ontelbaar veel kleurtjes, maar natuurlijk kan je ook kiezen voor andere soorten snoepgoed. Of voor andere soorten eet- of drinkwaren, zeepjes, kaarsjes, enz. Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Ben je iemand die graag zelf de gekozen verpakkingen vult en voorziet van details zoals een stickertje? Kan zeker! Ik maak een voorbeeldset voor je klaar waarop jij je kan baseren. Te weinig tijd of geduld om het zelf te doen? Dan doe ik het met veel zorg en plezier voor jou. 

Op zoek naar attenties voor een communiefeest, verjaardag of huwelijk? Ook hiervoor kan je bij mij terecht.